Салат-закуска з вареною ковбасою "Лікарська" ТМ Фарро
Ці кошики - чудовий варіант для святкового столу. Вони сподобаються і діткам, і дорослим. Вони симпатично виглядають, готуються не важко (особливо якщо купити готові кошики) і дуже ситні. Кошики з вареною ковбасою та кабачками здатні замінити закуску або навіть салат.
Інгрідієнти:
320 г пісочного тіста
1 ст. л. оливкової олії
2 кабачки
85 г кресс-салату
125 г ковбаси вареної «Лікарської»
2 яйця
200 мл вершків
100 г рікотти
Етапи приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 °C. та розкатайте тісто доки пласт не стане на третину більше за розміром. Розріжте тісто на 6 рівних шматків, викладіть їх у формочки, щоб краї трохи звисали, а зайве обріжте. Прикрийте тісто папером для випічки і заповніть форми квасолею або рисом. Випікайте кошики 15 хв, потім видаліть папір і боби. Продовжуйте випікати ще 8-10 хвилин, поки тісто не стане трохи золотистим.
2. Кабачки наріжте тонкими кільцями і обсмажте на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
3. Дрібно наріжте крес-салат та варену ковбасу. Розкладіть по формам.
4. У мисці збийте яйця з вершками. Заповніть форми з ковбасою та салатом майже до верху.
5. Зверху покладіть кабачки і трохи рікотти. Випікати при температурі 170 °C 25-30 хвилин. Перед тим як подавати на стіл дайте трохи охолонути.
Смачного!
#Фарро #закускаФарро #смак #Кременчук #рецепт #смачнозфарро
Інгрідієнти:
320 г пісочного тіста
1 ст. л. оливкової олії
2 кабачки
85 г кресс-салату
125 г ковбаси вареної «Лікарської»
2 яйця
200 мл вершків
100 г рікотти
Етапи приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 °C. та розкатайте тісто доки пласт не стане на третину більше за розміром. Розріжте тісто на 6 рівних шматків, викладіть їх у формочки, щоб краї трохи звисали, а зайве обріжте. Прикрийте тісто папером для випічки і заповніть форми квасолею або рисом. Випікайте кошики 15 хв, потім видаліть папір і боби. Продовжуйте випікати ще 8-10 хвилин, поки тісто не стане трохи золотистим.
2. Кабачки наріжте тонкими кільцями і обсмажте на сковороді з оливковою олією до золотистого кольору.
3. Дрібно наріжте крес-салат та варену ковбасу. Розкладіть по формам.
4. У мисці збийте яйця з вершками. Заповніть форми з ковбасою та салатом майже до верху.
5. Зверху покладіть кабачки і трохи рікотти. Випікати при температурі 170 °C 25-30 хвилин. Перед тим як подавати на стіл дайте трохи охолонути.
Смачного!
#Фарро #закускаФарро #смак #Кременчук #рецепт #смачнозфарро