Як приготувати напівфабрикати?
Ділимося секретами #правильного приготування напівфабрикатів. Так-так! Їх також треба вміти правильно готувати. Заморожені котлети потрібно викладати у гарячу олію. Одну сторону рекомендуємо смажити на середньому вогні до золотистої скоринки, перевернути, дати котлеті трохи підсмажитися, потім накрити кришкою і зменшити вогонь. Так котлети вийдуть соковитими та добре просмажаться. Пельмені, вареники та хінкалі потрібно варити у великій каструлі з достатньою кількістю води, постійно помішуючи. Так продукт не злипнеться при варінні. Кидати заморожений продукт потрібно лише у гарячу воду, інакше у воді невідповідної температури тісто почне втрачати форму. Варити пельмені, вареники, хінкалі потрібно приблизно 10 хвилин. А які секрети знаєте Ви ?Діліться в коментарях #Фарро #секрети #смачно #Кременчук #напівфабрикати #смачнозфарро