» » КУБОК ЧЕМПІОНАТУ З ФУТБОЛУ - У КОМАНДИ «ЦППХ»!

КУБОК ЧЕМПІОНАТУ З ФУТБОЛУ - У КОМАНДИ «ЦППХ»!

З третього жовтня на футбольному полі підприємства розпочався традиційний Чемпіонат з футболу між командами працівників ПрАТ «Кременчукм’ясо», присвячений професійному святу Дню працівників харчової промисловості та пам’яті Олега Мейдановича Бабаєва. 19 років тому він організував перші футбольні змагання, а за кілька років облаштував сучасне поле для гри у футбол, яким ми його бачимо і зараз. Коли Олег Бабаєв очолив Кременчук, добру естафету підтримки спорту прийняла Ірина Анатоліївна Дроздова. Після трагічної події, коли Олег Бабаєв передчасно пішов з життя, з’явилася традиція присвячувати футбольні Чемпіонати до професійного свята Олегу Мейдановичу.  

Щорічно у Чемпіонаті з футболу приймає різна кількість команд, змінюється склад і кількість гравців. Цього року учасниками змагань стали три команди -  «Ковбасний цех», «ЦППХ» та «Управління». За правилами Чемпіонат проводився у кілька етапів. Команди, які набрали найбільшу кількість очок, змагалися між собою у фіналі за звання Чемпіона з футболу ПрАТ «Кременчукм’ясо» 2019р. Суддями Чемпіонату були професійні судді ФК «Кремінь» Олександр Диндиков, Володимир Мальованець, Олександр Самара.

Цього року ігрова картина склалася така: 3 жовтня зіграли команди «Управління»: «ЦППХ» з рахунком 1:2. Наступна гра 10 жовтня між командами «Ковбасний цех»: «ЦППХ» завершилася з рахунком 3:1. Третій тур між командами «Ковбасний цех»: «Управління» завершився з результатом 2:1. 

Тож у фіналі, 18 жовтня, гра відбулася між командами «Ковбасний цех» та «ЦППХ». Протягом двох таймів напружена гра тримала в тонусі вболівальників, та по закінченню основного часу з рахунком 0:0 команди перейшли до серії пенальті і по кількості забитих голів перемогу здобула команда «ЦППХ»! Це вперше за 4 останні роки, адже протягом останніх років переможний кубок діставався ковбасному цеху.

Підсумки фіналу урочисто підвів заступник Голови правління Юрій Миколайович Дорофеєв. Він привітав учасників гри і вболівальників з професійним святом від імені Голови правління Ірини Анатоліївни Дроздової, подякував за активну участь у громадському житті підприємства, підтримку і популяризацію спорту. Розповів про те, що призовий фонд Чемпіонату цього року складає 10 500 грн. За результатами Чемпіонату команда переможець нагороджується перехідним кубком, грамотою та грошовою премією 4000 грн., за друге місце – грамотою і 3000 грн., за третє – грамотою і 2000 грн. Крім того, кращі бомбардир, воротар і вболівальник Чемпіонату нагороджуються грамотою і премією у розмірі по 500 грн.

Під гучні оплески Юрій Дорофеєв вручив нагороди найактивнішому вболівальнику – працівнику ЦППХ Миколі Пирогову; кращому воротарю – працівнику ЦППХ Олександру Рибалко; кращому нападаючому – працівнику ковбасного цеху Віталію Глобі.

Юрій Миколайович привітав та вручив нагороди команді «Управління» за третє місце, команді «Ковбасний цех» - за друге і урочисто вручив перехідний Кубок Чемпіонів з футболу команді «ЦППХ»!

Зі щирими побажаннями спортивних успіхів та процвітання підприємству до учасників заходу звернувся директор міського футбольного клубу «Кремінь» Андрій Недяк. Він висловив вдячність Голові правління Ірині Дроздовій за підтримку розвитку футболу серед молоді, адже щодня на стадіоні підприємства тренується кілька різновікових футбольних команд. 

По завершенні урочистої частини і вболівальники і гравці зібралися на спільному фуршеті, і за активним спілкуванням будували спортивні плани на майбутнє.

Успіхів всім і спортивних перемог!