» » Курс на нові успіхи – 21 річниця ПрАТ «Кременчукм’ясо»!

Курс на нові успіхи – 21 річниця ПрАТ «Кременчукм’ясо»!

12 липня Кременчуцький м’ясокомбінат з 106-ти річною трудовою історією  відзначив 21 річницю заснування ПрАТ «Кременчукм’ясо».

Щоб привітати працівників з річницею великого підприємства та вручити відзнаки за плідну працю, Голова правління Дроздова Ірина Анатоліївна традиційно прийшла у кожен виробничий цех.

У трудових колективах Ірина Анатоліївна відзначала, що історія підприємства – це значні досягнення та напрацювання, за кожними з яких стоять люди. Саме працівники є найбільшим досягненням підприємства. Їхні робочі руки дають той результат, що продукція під ТМ «Фарро» цінується покупцями всієї України. Над загальною справою по випуску якісного продукту на сьогодні трудяться 1227 працівників. 45,8% з них – це жінки, а 35,3 % - молодь. Висловлюючи щиру вдячність за працю керівник наголосила, що і надалі буде робити все можливе, щоб покращувати умови та оплату праці. 

На «Кременчукм’ясо» дотримуються всіх соціальних гарантій, встановлених Державою (офіційне оформлення, повний страховий і трудовий стаж, оплата відпусток та лікарняних) і крім цього, для співробітників надає свої послуги сучасні медпункт, гуртожиток, службовий автобус, їдальня, яка реалізує комплексні обіди за пільговою ціною 10 грн. при їх собівартості понад 60 грн. Значна робота у напрямку підтримки працівників проводиться профспілковим комітетом підприємства. Зокрема, за останній рік було оздоровлено на морських курортах 80 співробітників і їх сімей, 46 дітей працівників у дитячих таборах, 3 –є людей на санаторно-курортному лікуванні; надано 700 Новорічних подарунків, 66 квитків на концерти.

Гордість заводу - його кращі працівники, яких відзначили Почесними грамотами за багаторічну, сумлінну та  плідну  працю,високу  фахову  майстерність,професійне ставлення до виконання службових обов’язків та в честь 21-ї  річниці  ПрАТ «Кременчукм’ясо», а саме:

АГВ: Малик  Валентину  Григорівну – озеленювача;

Капустянського  Олександра  Анатолійовича – вантажника;

Відділ охорони  тарежиму: Стеценко  Максима Вікторовича-  старшого охоронника;

Відділ материально-технічного забезпечення:Пилипенко  Аллу Петрівну - старшого комірника;

Їдальня: Богун  Світлану Леонідівну - старшого кухаря;

Гуртожиток: Кузнецову Людмилу  Костянтинівну – швейцара;

Фахівці: Іващенко Зою Олександрівну – економіста;

Давидчук Олексія Борисовича - адміністратора системи;

Драніщеву Віру Олександрівну - інспектора з кадрів;

Бордюг Тетяну Вікторівну - інженера із стандартизації;

Максюту Сергія Юрійовича - фахівця з дизайну;

Вакуленко Алевтину Олександрівну - лікаря ветеринарної медицини;

Бухгалтерія: Пилипенко Тетяну Миколаївну - старшого бухгалтера;

Кусаїнову Надію Миколаївну – бухгалтера; 

Барлет Віру Миколаївну - економіста з фінансової роботи;

Філоненко Людмилу Іванівну – касира;

Шило Катерину Олександрівну – бухгалтера;

Рогодченко Олену Юріївну – бухгалтера;

Ковбасний цех:

Перетягіна Сергія Олександровича - готувача фаршу МТВ;

Сідаша Олега Григоровича - засолювача м’яса та м’ясопродуктіввідділення  копчення; 

Сагірову Наталію Іванівну - формувальника ковбасних виробів відділення ліверних  ковбас та паштетів;

Мещанінова Віталія Вікторовича - апаратника термічного оброблення ковбасних виробів відділення термічної обробки;  

Березовського Юрія Юрійовича – апаратника термічного оброблення ковбасних виробів  відділення сирокопчених ковбас;  

Назарова Максима Сергійовича - транспортувальника формувального відділення;

Федоренко Ольгу Георгіївну - вагаря відділення обвалювання м’яса; 

Тарасова Ігора Олександровича - вантажника відділення обвалювання м’яса;                                              

Поладич Володимира Миколайовича - вантажника складу допоміжнихматеріалів; 

Бєлік Олену Анатоліївну - виробника м’ясних напівфабрикатів;

Новомодну Ірину Вікторівну - машиніста мийних машин МТВ;

Закурдаєву Віру Миколаївну - прибиральника виробничих приміщень відділення термічної обробки ковбасних виробів; 

Троцко Костянтина Григоровича - слюсаря-ремонтника ремонтної служби;

Експедиція:

Дяченко Ірину Миколаївну – вагаря; 

Кругляк Наталю Сергіївну – вагаря;

Чудак Олену Володимирівну – вагаря;

Назаренко Вікторію Григорівну - машиніста вакуум-пакувальної машини;

Слобажаніна Василя Миколайовича - машиніста вакуум-пакувальної  машини; 

Цикунова Владислава Олеговича - машиніста вакуум-пакувальної машини;

Відділ  сировини:

Якубинського Сергія Вадимовича – годувальника;

ЦППХ:

Петрову Альону Сергіївну - оброблювача м’ясних туш;

Пилипенко Вікторію Вікторівну - розбирача субпродуктів;

Чепак Костянтина Миколайовича - машиніста мийних машин;

Холодильний  цех:

Чередник Ольгу Степанівну – вантажника;

Чорну Тетяну Іванівну – вагаря;

РМЦ:

Галету Миколу Миколайовича – електрогазозварника;

Мирошниченко Сергія Івановича – токаря;

РБЦ:

Костенко Івана Івановича - лицювальника – плиточника;

Чмиря  Василя  Івановича – столяра;

Маслюка Віталія Миколайовича – столяра;

Шубіна Віктора Миколайовича - підсобного робітника;

Компресорний цех:

Бернаду Наталію Миколаївну - прибиральника виробничих приміщень;

Електроцех:

Маценко Юрія Олександровича - електромонтера з  ремонту та                                        

обслуговуванню електрообладнання;

Котельня:

Поліщук Валентину Сергіївну - старшого оператора котельні;

Транспортний цех:

Степанова Олександра Олександровича - водія автотранспортних засобів;

Андрущенко Олександра Анатолійовича -водія автотранспортних засобів;

Пальчик Володимира Павловича - водія автотранспортних засобів;

Лазоренко Олексія  Володимировича -  слюсаря з ремонту автомобілів;

Тараненко Олександра Олександровича -механіка.

Міцного здоров’я, професійних успіхів, добробуту кожній родині!