» » ОперАкція «Пікнік» - масштабний розіграш подарунків!

ОперАкція «Пікнік» - масштабний розіграш подарунків!

Протягом місяця у фірмовій мережі магазинів «М’ясна Лавка» тривала «ОперАкція «Пікнік», або зустрічай весну разом з ТМ «Фарро!». Акція була спрямована на презентування покупцям величезного асортименту смаколиків гриль-групи. На період проведення акції на продукцію були знижки. За умовами, покупці обов’язково купували щось з асортименту гриль-групи та за потребою додавали щось з інших товарів, щоб чек був на суму не менше 250 грн. За місяць на всіх крамницях та павільйонах «М’ясної Лавки» були зібрані сотні і сотні чеків, багато хто кинув до скрині до 10-ка і більше чеків, що збільшувало їх шанси на виграш.

10 травня розіграш призів відбувся біля фірмового магазину «М'ясна Лавка» по вул. Соборній, 11. Безпосередньо розіграш розпочався о 18.00 год. А до цього багаточисленних маленьких кременчужан веселі аніматори протягом двох годин розважали активними іграми, конкурсами, розмальовували аквагримом, дарували повітряні кульки. Діти та дорослі залюбки фотографувалися біля фото-зони з корівкою у натуральну величину та інших композицій. 

Родзинкою цьогорічного розіграшу стала велика кількість призів – всього 50! Головного призу як такого не було, натомість десятки людей мали змогу отримати гарні і корисні призи. Було розіграно 3 електрогриля, 6 крутих наборів для пікніку, 3 автохолодильника, 4 набори столів і стільців для відпочинку на природі, 8 термо-сумок, 8 портативних мангалів, 8 решіток-гриль та 10 наборів шампурів. І до кожного призу прихильники продукції ТМ «Фарро» отримували упаковку сосисок-гриль «Прованс». 

А виграти бажав кожен з більш декількох сотень покупців, які прийшли на розіграш! Багато з них запевняє, що є постійними покупцями продукції «Кременчукм'ясо». Ведучому святкового заходу Сергію Гориславцю активно допомагали діти, витягуючи з великого лототрону чеки з прізвищем щасливчика. Так, дівчинка на ім'я Ліза витягла чек Оксани Онищенко. Саме їй дістався один автохолодильників. Переможниця каже, що є постійним покупцем магазинів «М'ясна Лавка» і виграла приз вперше. Переможниця обіцяє тепер брати участь в подальших подібних акціях, а приз їй дістався завдяки покупці продукції «Кременчукм'ясо» у фірмовому магазині на Раківці.

Один з портативних мангалів під час розіграшу виграла Олена Оникій. «Я завжди сподіваюся на виграш, але дуже рідко виграю. Можна сказати, я виграла вперше», - каже переможниця, яка придбала продукцію ТМ «Фарро» в магазині на Третьому Занасипі. Олена Оникій побажала всім покупцям миру в країні, процвітання ТМ «Фарро», а також гарної погоди, щоб можна було використовувати подарунки на пікніках. Володарем термосумки став Ігор Тіптін, який взагалі не сподівався на перемогу. Він скупився в магазині по вулиці Соборній та здивувався, коли ведучий розіграшу назвав його прізвище, як одного з переможців. Шамрай Світлана виграла електрогриль. Жінка також не сподівалася на виграш і була дуже рада отримати подарунок. Вона купила продукцію Кременчуцького м'ясокомбінату в магазині «М'ясна лавка» в районі водоканалу і бажає підприємству випускати побільше такої ж смачної продукції, щоб у підприємства було більше покупців і буде чекати подальших розіграшів від торгової марки «Фарро»! Кременчужанин Андрій Полтавець став володарем набору для пікніка, до якого входить все, що потрібно для відпочинку на природі. Чоловік зазначає, що любить продукцію торгової марки «Фарро» і часто відвідує магазини «М'ясна Лавка».

Шановні Покупці! ПрАТ «Кременчукм’ясо» дякує кожному з вас за те, що обираєте продукцію ТМ «Фарро», чекайте на нові цікаві акції!