» » ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ – ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА!

Дякуємо кожному працівнику за забезпечення безперебійного енергопостачання всіх підрозділів підприємства, високий рівень організації ремонтних робіт та професійну модернізацію обладнання. Колектив ПрАТ «Кременчукм'ясо» бажає Вам економічної стабільності, безаварійної роботи, впевненості у своїх силах, бадьорості духу та нових успіхів. Будьте здорові, щасливі, благополуччя Вам та Вашим сім'ям!

********************************************************

– Енергетика – одна з найважливіших галузей економіки, що має ключове значення для розвитку країни загалом та нашого підприємства зокрема. Саме тому керівництвом комбінату приділяється велика увага роботі відділу головного енергетика під егідою Цілуйка Віктора Анатолійовича. До обов'язків відділу входять сотні великих та маленьких важливих завдань, які просто неможливо перерахувати на сторінках газети. Тому напередодні професійного свята Віктор Анатолійович розповість про деякі напрями роботи, звершення та плани на майбутнє. - Відділ головного енергетика підприємства об'єднує працівників служби КВП, електроцеху (начальник – Величко Сергій Леонідович), котельного цеху (начальник – Поляков Олексій Валерійович). Наше підприємство входить до одного з найбільших споживачів електроенергії та газу нашого міста. Тому одне з наших пріоритетних завдань – зменшення їхнього загального обсягу за рахунок удосконалення технологічних процесів.

На даний момент проводиться модернізація системи виробництва та використання холоду. Холод є одним із основних компонентів при виробництві ковбасних виробів, зберіганні сировини. У літній період значно зростають витрати на його виробництво та раціональне використання у технологічному процесі. Тому в холодильному цеху встановлюється автономне обладнання - фреонові установки, завдяки яким ми зможемо стабільно підтримувати низькі температури повітря в камерах, незалежно від компресорного цеху. Це дозволить включати камери в міру їхньої потреби, що дасть істотну економію електроенергії. По котельному цеху також проводиться низка заходів щодо модернізації обладнання, що передбачає заміну існуючого на більш сучасне економічне зниження споживання природного газу. На цьому етапі займаємося розробкою проектної документації.

Котельний цех обслуговує досвідчений висококваліфікований персонал, який освоїв суміжні професії, що дозволяє виконувати будь-яке поставлене завдання. Витрати на електроенергію також значні і з метою економії ми поступово проводимо вдосконалення освітлення – переходимо на світлодіодне. Завдяки новим технологіям, навіть такі, на перший погляд, незначні зміни, дають суттєву економію витрати електроенергії. Ефективних планів на майбутнє багато, і всі вони поступово втілюються у життя завдяки нашому злагодженому колективу. У своїй багатозадачній роботі кожен з них налаштований на те, щоб за мінімальної електропродуктивності техніка працювала з максимальною віддачею. Відділ головного енергетика націлений на підтримку працездатності численного обладнання, тому обслуговуючий персонал електроцеху та КВП працюють у кожному цеху позмінно, проводячи планово-попереджувальні роботи (ППР), метрологічну перевірку засобів вимірювальної техніки та випробувального обладнання для досягнення точних результатів вимірювань на всіх етапах виробництва.

Загалом, вся наша діяльність з одного боку вимагає від людини знань, досвіду та постійної праці, а з іншого боку – творчого підходу, бажання постійно самовдосконалюватись, «горіти» своєю справою. Тоді й виходять найвдаліші починання та успішні проекти. У нас дуже міцний робочий кістяк, є люди «старого гарту», які мають навички поводження з технікою будь-якої складності. Такі професіонали у нас стають чудовими наставниками для молоді. Загалом на підприємстві широкий діапазон можливостей та комфортні умови роботи для самореалізації. Для цього ми всіляко заохочуємо людей за успіхи та підтримуємо працівників, які хочуть вступити до ВНЗ. Ми намагаємося зацікавити молодих електромонтерів, слюсарів, інженерів тим фактом, що завдяки наполегливій праці є можливість професійного зростання, а отже, і більшої заробітної плати. Я дякую нашому великому колективу енергетиків за роботу, вітаю з професійним святом, бажаю успіхів у роботі та щасливому житті!