НАГОРОДАМИ І КОНЦЕРТОМ ВІДЗНАЧИЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО
До Дня працівників харчової промисловості працівники м'ясокомбінату приймали вітання та подяку за роботу. Голова правління Ірина Дроздова зі сцени актової зали висловила щиру подяку кожному працівнику підприємства, завдяки роботі яких продукція ТМ «Фарро» була і залишається серед лідерів м'ясного виробництва країни:
«День працівників харчової промисловості колектив Приватного акціонерного товариства «Кременчукм'ясо» зустрічає із добрими виробничими показниками. На підприємстві постійно підвищується виробничий потенціал, впроваджуються прогресивні технологічні процеси, розширюється асортимент продукції, інвестуються кошти у кадровий резерв та соціальний добробут людей.
Українці висловлюють свою подяку нам щодня, просто купивши ковбасну продукцію та м'ясні делікатеси ТМ «Фарро». Цей вибір – найкращий подарунок «Кременчукм'ясо» і показник довіри до продукції, що випускається нами. Головне надбання компанії – великий трудовий колектив. Технологи та майстри, лаборанти та робітники, оператори та машиністи, наладчики обладнання – абсолютно всі гідні подяки та поваги за роботу! Зі святом вас, шановні колеги, нехай вдалими будуть усі ваші плани та починання!».
У свою чергу колектив підприємства висловив подяку Ірині Анатоліївні за творчу працю на благо розвитку підприємства, та з добрими побажаннями подальших успіхів заступник Голови правління Вадим Якимець вручив Голові правління букет квітів.
Слова подяки за працю та привітання з професійним святом колективу зі сцени прозвучали також від заступника Голови правління з виробництва Алли Андріященко, заступника Голови правління з економіки та фінансів Галини Семенової, заступника Голови правління з матеріально-технічного, транспортного та господарського забезпечення Вадима Якима. Кожен із виступаючих після завершення своєї вітальної частини переходив до приємного урочистого моменту – вручення нагород.
Цього святкового дня за багаторічну сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, відповідальність за виконання службових обов'язків та на честь святкування Дня працівників харчової промисловості Почесною грамотою нагородили: Сировинний відділ: Гронь Владлена Валерійовича, бійця худоби; ЦППЗ: Кусяку Сергія Володимировича, бійця худоби; Романенко Світлану Миколаївну, оброблювача м'ясних туш; Росинську Надію Іванівну, виробника натуральної ковбасної оболонки; Солоху Катерину Петрівну, обвальника м'яса; Ковбасний цех: Поліщук Владислава Володимировича, вантажника; Безницьку Яну Олександрівну, ваговика; Стребка Сергія Івановича, фаршеукладача; Онішка Євгена Сергійовича, транспортувальника; Терещенку Валентину Василівну, машиніста розмолочного обладнання; Швачко Галину Іванівну, формувальника ковбасних виробів; Курінну Валентину Михайлівну, формувальника ковбасних виробів; Ясну Наталію Олексіївну, формувальника ковбасних виробів; Валеваху Наталію Олександрівну, формувальника ковбасних виробів; Мерзлякова Романа В'ячеславовича, апаратника термічного оброблення ковбасних виробів; Левченка Андрія Васильовича, апаратника термічної обробки ковбасних виробів; Мошуру Оксану Сергіївну, обробника ковбасних виробів; Кіцову Валентину Іванівну, обробника ковбасних виробів; Розмарило Ольгу Олексіївну, підсобного робітника; Дон Наталю Григорівну, підсобного робітника; Ісакієву Юлію Володимирівну, виробника м'ясних напівфабрикатів; Сербіна Євгена Володимировича, заточника; Холодильний цех: Похілько Сергія Олександровича, вантажника; Кислицина Ігоря Валентиновича, вантажника; Компресорний цех: Онищенка Миколи Івановича, слюсаря-ремонтника; КВП: Нестеренко Сергія Олександровича, інженера – електронника; Котельня: Шевченка Тетяну Володимирівну, старшого оператора котельні; РМЦ: Марченка Миколи Васильовича, слюсаря-ремонтника; Лисенка Юрія Миколайовича, токаря; РСЦ: Костенко Олександра Миколайовича, плиточника; Експедиція: Загорулько Світлану Петрівну, ваговика; Терещенко Олену Михайлівну, ваговика; Солонець Світлану Олексіївну, ваговика; Алешкіну Наталію Володимирівну, комірника; Петренка Володимира Миколайовича, комірника; Запару Володимира Ярославовича, комірника; Коваль Ніну Павлівну, машиніста вакуум-пакувальної машини; Лейко Олену Володимирівну, машиніста вакуум-пакувальної машини; Пасічник Вікторію Іванівну, машиніста вакуум-пакувальної машини; Транспортний цех: Шевченка Тараса Григоровича, водія; Магду Анатолія Антоновича, водія; ЛисенкаСергія Володимировича водія; Сторчак Бориса Григоровича, водія; Чурилова Миколи Миколайовича, електрогазозварювальника; Ткаченка Сергія Івановича, тракториста; АХО: Цонда Лідію Павлівну, прибиральницю; Нестер Олексій Юрійович, вантажник; Постачання: Григор'єва Олексія В'ячеславовича, вантажника; Гуртожиток: Колобіліну Аллу Іванівну, покоївку; Їдальня: Корецьку Тетяну Іванівну, кухаря; Відділ охорони та режиму: Майбороду Світлану Володимирівну, контролера - вагувальника; Фахівці: Шепелєву Валентину Анатоліївну, касира бухгалтерії; Крамар Євгенію Владиславівну, лікаря ветеринарної медицини. Професійне свято працівників «Кременчукм'ясо» прикрасила концертна програма вокальних та танцювальних колективів.
ЗІ СВЯТОМ, ДОРОГІ КОЛЕГИ! Добра і процвітання!