» » Традиційний Чемпіонат з футболу

Традиційний Чемпіонат з футболу


З третього жовтня на футбольному стадіоні підприємства тривав традиційний Чемпіонат з футболу між командами працівників ПрАТ «Кременчукм’ясо», присвячений професійному святу Дню працівників харчової промисловості. 

З історії створення футбольного стадіону на території підприємства і розвитку футболу серед робочих колективів ми знаємо, що ініціатором цього напрямку і активним учасником був колишній керівник «Кременчукм’ясо» Олег Мейданович Бабаєв. 18 років тому він організував перші футбольні змагання, а за кілька років облаштував сучасне поле для гри у футбол, яким ми його бачимо і зараз. Коли Олег Бабаєв очолив Кременчук, добру естафету підтримки спорту прийняла Ірина Дроздова. Після того, як Олег Бабаєв передчасно пішов з життя, сама собою серед працівників з’явилася традиція присвячувати футбольні Чемпіонати до професійного свята Олегу Мейдановичу. 

Щорічно у Чемпіонаті приймає різна кількість команд, змінюється склад і кількість гравців. Цього року учасниками змагань стали три команди -  «Ковбасний цех», «ЦППХ» та «Управління». За правилами Чемпіонат проводився у два етапи. Команди, які набрали найбільшу кількість балів, змагалися між собою у фіналі за звання Чемпіона з футболу ПрАТ «Кременчукм’ясо» 2018р. 

На відкритті Чемпіонату до учасників та глядачів звернувся заступник Голови правління Вадим Якимець. Він привітав футболістів з початком змагань від імені Голови правління Ірини Анатоліївни Дроздової. Розповів про те, що призовий фонд Чемпіонату цього року складає 10 500 грн. За результатами Чемпіонату команда переможець нагороджується перехідним кубком, грамотою та грошовою премією 4000 грн., за друге місце – грамотою і 3000 грн., за третє – грамотою і 2000 грн. Крім того, кращі бомбардир, воротар і вболівальник Чемпіонату нагороджуються грамотою і премією у розмірі 500 грн.

Суддями Чемпіонату були професійні судді ФК «Кремінь» Володимир Дичко, Володимир Мальованець, Олександр Самара.

Перший тур Чемпіонату відбувся між командами «Управління» та «ЦППХ» з рахунком 6 : 3 на користь команди «Управління». 

Другий тур Чемпіонату відбувся між командами «Ковбасний цех» та «ЦППХ» з рахунком 7 : 2 на користь команди «Ковбасний цех». 

У фіналі, 19 жовтня, гра відбулася між командами «Ковбасний цех» та «Управління» з рахунком 3:2 на користь команди «Ковбасний цех»!

Після гри підсумки фіналу урочисто підвела Голова правління Ірина Дроздова.  Вона привітала усіх учасників з професійним святом, подякувала за активну участь у громадському житті підприємства, підтримку і популяризацію спорту. Під гучні оплески Ірина Анатоліївна вручила нагороди найактивнішому вболівальнику – майстру виробничої дільниці ковбасного цеху Анні Панець; кращому воротарю – засолювачу м’яса і м’ясопродуктів ковбасного цеху Олексію Нетесі; кращому нападаючому – транспортувальнику ковбасного цеху Максиму Назарову.

Ірина Анатоліївна привітала та вручила нагороди команді «ЦППХ» за третє місце, команді «Управління» - за друге і урочисто вручила перехідний Кубок Чемпіонів з футболу команді «Ковбасний цех»!

По завершенні урочистої частини і вболівальники і гравці зібралися на спільному фуршеті, і за активним спілкуванням будували спортивні плани на майбутнє.

Успіхів всім і спортивних перемог!