» » ФК «Ворскла» поздоровила «Кременчукм’ясо» з ювілеєм

ФК «Ворскла» поздоровила «Кременчукм’ясо» з ювілеєм

Футбольне життя - не лише тренувальні будні та матчі. Про традицію ворсклян відвідувати партнерські підприємства відомо здавна. Такі візити не лише знайомлять гравців із тонким виробничим процесом спонсорів, але й сприяють зміцненню дружніх стосунків. 

20 липня, разом із віце-президентом ФК «Ворскла» Геннадієм Музикою, "біло-зелені" вітали з 20-річним ювілеєм ПрАТ «Кременчукм'ясо». Гостей було чимало, футбольна команда прибула з тренерським штабом на чолі з головними тренером Василем Сачко і капітаном Володимиром Чеснаковим. Більшість з гостей ніколи не бачили, з чого починається виробництво і які етапи приготування проходить смачна продукція, яка потім потрапляє до їх столу. Тож у рамках цікавої та насиченої програми відвідин м'ясокомбінату головний технолог Алла Андріященко ознайомила спортсменів з тонкощами замкнутого виробничого процесу.

З історією «Кременчукм’ясо» гостей ознайомили у нещодавно відкритому музеї м'ясокомбінату, який відчинив двері саме до ювілейної дати. У своєму вітальному слові віце-президент ворсклян Геннадій Музика, головний тренер Василь Сачко і капітан Володимир Чеснаков подякували колективу за те, що матеріально і морально підтримують команду. У якості подарунків вручили ігрові футболки, плакати, календарі, сувеніри та розмашисті щирі записи у музейній книзі побажань. Особливим подарунком став фірмовий м’яч ФК «Ворскла», який футболісти презентували підприємству зі своїми розписами. У свою чергу Алла Анатоліївна, від імені Голови правління Ірини Дроздової, від всього робочого колективу висловила вдячність спортсменам і запросила приєднуватися до гри у футбол на стадіоні, який розташований на території підприємства. 

Звісно, щоб «закріпити знання» про діяльність «Кременчукм’ясо» для спортсменів організували дегустацію продукції. Футболісти відзначали, що куштуючи ковбасу на м’ясні делікатеси, відкрили для себе багато нових смаків ТМ «Фарро».

Ситими й задоволеними від поїздки до дружнього Кременчука ворскляни від'їжджали додому. Смачним подарунком для гостей стали набори продукції ТМ «Фарро», адже напередодні Голова правління «Кременчукм’ясо» Ірина Дроздова вітала футболістів та тренерський штаб «Ворскли» з отриманням «бронзових» медалей Української Прем'єр-ліги і вручила їм сертифікат на 100 кілограм м’яса. Тож щоб вручити їм особисто ці смачні подарунки, для спортсменів поєднали і пригощання, і пізнавальну екскурсію підприємством.