» » Привітання з ювілеєм «Кременчукм'ясо»

Привітання з ювілеєм «Кременчукм'ясо»

За 20 років підприємство пройшло успішний трудовий шлях у своєму становленні, розвитку та завоюванні високих позицій серед підприємств м'ясопереробної галузі. 

Щоб бути кращими, «Кременчукм'ясо» ставить перед собою тільки найвищі цілі - постійна модернізація виробництва, стабільно висока якість продукції, широкий асортимент, підвищення кваліфікації персоналу.

Сьогодні ПрАТ «Кременчукм'ясо» - один з бюджетоутворюючих підприємств міста та провідних м'ясокомбінатів України. Наші завдання - створювати найбільш сприятливі умови для розвитку м'ясної галузі в регіоні, підвищувати рівень життя своїх робітників.

Я щиро дякую колективу м'ясокомбінату за сумлінну працю, збереження і продовження традицій, відданість своїй справі.

Спасибі всім покупцям за вибір продукції «Кременчукм'ясо» торгової марки «Фарро» - щоб вам було смачно, наша команда вкладає душу і працю в свою справу.

Висловлюю вдячність всім нашим партнерам за високий рівень організованості, індивідуальний підхід, всебічну підтримку і взаєморозуміння.

Щасливого життя, здоров'я, успіхів у справах!


Голова правління ПрАТ «Кременчукм'ясо» Ірина Дроздова


Ми пишаємося багатим минулим нашого підприємства, адже Кременчуцький м'ясокомбінат почав свою історію 105 років тому. Пройшов трудовий шлях перетворення з невеликого приватного виробництва до великого сучасного підприємства. Комбінат на всіх етапах є важливою ланкою в розвитку економіки міста та регіону, і вже багато років зберігає лідируючі позиції в м'ясопереробній галузі країни.

Сучасне підприємство ПрАТ «Кременчукм'ясо» впевнено займає своє місце на ринку України з 1998 року. І хоча основні виробничі корпуси були зведені у повоєнні роки, їх масштабна реконструкція, нове будівництво і технічне переоснащення відбувалося саме протягом останніх 20 років.

Щоб бути і залишатися серед лідерів м'ясної індустрії, «Кременчукм'ясо» знаходиться у постійному русі вперед. З року в рік підвищується виробничий потенціал комбінату, впроваджуються прогресивні технологічні процеси, розширюється асортимент продукції, втілюються будівельні проекти, інвестуються кошти в охорону праці і соціальне благополуччя персоналу.

На підприємстві з покоління в покоління передається професійна майстерність, секрети кращих майстрів і династій м'ясного виробництва. Сьогодні по номенклатурі у нас більше 300 найменувань продукції. І що важливо - ми працюємо тільки з високоякісною вітчизняною сировиною.

Особлива увага приділяється підтриманню високого рівня виробництва, найсуворішому контролю сировини і готової продукції. На даний час питання, пов'язані з якістю та безпечністю харчової продукції, виходять на перший план. Необхідно забезпечувати їх виконання по всьому ланцюгу створення харчової продукції, включаючи всі переробні та допоміжні виробництва. ПрАТ «Кременчукм'ясо» розробило і впровадило систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до ДСТУ ISO 22000: 2007 «Системи управління безпекою харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга». Крім того, підтвердженням якості та смаку є численні дипломи, що свідчать про перемоги продукції ТМ «Фарро» на національних і міжнародних конкурсах.

За останні 5 років компанія вклала в розвиток виробництва понад 41 мільйон гривень капітальних вкладень. За рахунок цих коштів були повністю або частково відремонтовані приміщення ковбасного, забійного, компресорного цехів, адміністративні корпуси, гуртожиток для робітників, ряд фірмових магазинів і багато іншого. Оновлено автопарк, придбано новітнє обладнання провідних німецьких, австрійських, італійських, польських, іспанських виробників, що дозволяє освоїти високотехнологічні процеси за умови збереження традицій якості.

Тільки за останні роки перелік важливих придбань, ремонтних робіт неможливо помістити в одному абзаці, але і сказати, що цього достатньо - теж не можна, адже модернізація підприємства - це процес нескінченний. Без оновлення виробництва просто не вижити, ми постійно вкладаємо в це кошти. Так що на сьогоднішній день практично все обладнання сучасне, починаючи від прийому сировини і закінчуючи виходом готової продукції.

Змінилося конкурентне середовище на ринку м'ясних виробів. Сьогодні ринок досяг насичення, правила гри продиктовані умовами жорсткої конкуренції, згідно з якими визначається асортимент, якість і цінова політика. І цей факт вимагає від підприємства швидкості прийнять вірних рішень, економічної грамотності та творчої гнучкості. Надлишок ковбасних виробів в торгових точках орієнтує виробника на випуск високоякісної брендованої продукції. Для того, щоб успішно конкурувати, «Кременчукм'ясо» вже багато років як зробило ставку на якість.

Сьогодні «Кременчукм'ясо» - велике підприємство, з обсягами реалізації понад 1000 тонн на місяць м'яса, ковбасних виробів, м'ясних делікатесів, напівфабрикатів. Асортиментний ряд «Кременчукм'ясо» під торговою маркою «Фарро» складається з близько 170 найменувань м'ясних делікатесів, ковбасних виробів, а разом з напівфабрикатами - більше 300 найменувань. Великий асортимент дозволяє варіювати його в залежності від споживчих уподобань окремо взятого регіону. Понад 70% нашої продукції виробляється по ДСТУ, а це традиційні рецепти, до складу яких входить тільки свинина, яловичина, шпик, спеції. У тому числі наша так звана «королева варених ковбас» варена ковбаса «Докторська», а також «Молочна», напівкопчена «Краківська», «Московська», «Сервелат», сосиски «Дитячі» і багато іншого.

Фахівці постійно стежать за тим, що є більш затребуваним серед покупців, які зміни потрібно внести в асортимент. Наприклад, за останній час покупцеві дуже полюбилася лінійка сирокопчених ковбас - шинка «Баварська», «Міланська», «Куряча», салямі «Ла-Парма», «Наполі», «Тоскано», «Пармазель». У виробництві сосисок спостерігається тенденція попиту на сосиски і сардельки в натуральній оболонці, і крім різноманіття інших, ми вводимо «сезонну» гриль-групу. Великий попит на продукцію середнього цінового сегмента, і нашим технологам вдалося вдало поєднати такі головні компоненти, як ціна і якість.


«Кременчукм'ясо» під ТМ «Фарро» реалізує продукцію по всій країні.
 Продажі здійснюються через два Торгових будинка в Києві та Харкові, і через багато регіональних відділів продажу по всій Україні. Ми постійно вдосконалюємось, зараз на підприємстві впроваджується автоматизована система управління продажами, що в результаті дасть можливість здійснювати якісний контроль за наявністю асортименту в торгових точках.

Для «Кременчукм'ясо» особливою гордістю є фірмова мережа магазинів «М'ясна Лавка». Це обличчя і візитна картка великого виробника. Найбільшою мірою продукція «Кременчукм'ясо» ТМ «Фарро» представлена в мережі фірмових магазинів «М'ясна Лавка» в Кременчуці. Доставка в 12 фірмових магазинів і павільйонів проводиться кілька разів на день, що забезпечує постійну наявність свіжої продукції. В цілому, в магазинах для покупця пропонується понад 2500 найменувань різної продукції - від хлібобулочних і молочних виробів до вишуканих вин і сирів. Ціновий діапазон в магазинах універсальний - можна придбати як елітні делікатеси і напої, так і недорогу якісну продукцію.

Як одне з великих підприємств, «Кременчукм'ясо» має системний підхід до соціальної відповідальності. М'ясокомбінат завжди мав високу корпоративну соціальну відповідальність, і, звичайно ж, частину коштів вкладає в благодійність. Матеріально підтримуємо соціальні та медичні установи, але більший акцент робимо на адресній допомозі. Важливо бачити, що надана допомога приносить реальний результат для конкретних людей.


Історія підприємства - це історія насамперед людей,
 які тут працюють і працювали; трудових династій, робочих, завдяки праці яких виходить очікуваний результат. У всі часи наш колектив - згуртований, працьовитий і надійний, якому по плечу рішення найсерйозніших завдань. Загалом колектив сьогодні об'єднує 1269 працівників.

На сучасному підприємстві ПрАТ «Кременчукм'ясо» впевнені в тому, що людина - основа всіх вдалих починань та інновацій, і нам є що запропонувати своїм працівникам сьогодні. В першу чергу це стабільна заробітна плата, безпечні і гідні умови праці, вигідні соціальні гарантії, можливість підвищення кваліфікації, навчання і багато іншого.

Ми пишаємося тим, що цінності і філософія компанії залежать не від однієї людини, а від багатьох особистостей, професіоналів, які керують компанією на всіх її рівнях. Маючи стратегічне бачення подальшого розвитку, традиції і досвід, помножені на передові технології та обладнання європейського класу, підприємство впевнено дивиться в майбутнє і готове до освоєннянових рубежів.


Голова правління ПрАТ «Кременчукм'ясо» Ірина Дроздова