» » ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ПОРАДУВАЛИ ВСІХ УЧАСНИКІВ

ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ПОРАДУВАЛИ ВСІХ УЧАСНИКІВ

На честь 20-ї річниці ПрАТ «Кременчукм'ясо» відбувся неординарний конкурс серед співробітників підприємства на найкращі назви ковбасних та м'ясних виробів. За умовами конкурсу, учасники мали запропонувати назви ковбасних та м'ясних виробів у різних групах: варена ковбаса, сосиски, сардельки, варено-копчена, напівкопчена, сирокопчена, сиров'ялена ковбаса та м'ясні делікатеси. У конкурсі брали участь працівники м'ясокомбінату, а також фірмової торгівлі, регіональних відділів продажу, торгових будинків «Кременчукм'ясо». Конкурс об'єднав у творчості та майстерності всього 82 учасники.

 Прості правила, зрозуміла та близька всім учасникам тематика, виразилася у сотнях цікавих, креативних та практичних назв для нової лінійки продукції, що планується запустити у виробництво. Голова правління Ірина Анатоліївна Дроздова зазначила, що за всіх часів на комбінаті існували різні тематичні конкурси, і завжди вони виявляли несподівані таланти у різних напрямках, а цього разу творчість ще має практичну користь для виробництва, служить не лише для розваги: «У сучасному світі стрімкого розвитку технологій та постійного руху вперед, наше підприємство успішно конкурує на ринку м'ясної індустрії, пропонуючи споживачеві найкращі ковбасні вироби та м'ясні делікатеси. 

Щоб залишатися серед лідерів, ми маємо не зупинятися на досягнутому. Тому сьогодні доцільність у розробці нової лінійки продукції, і до цієї справи пропонуємо приєднатися до кожного працівника! Цей конкурс відкрив низку заходів, присвячених 20-м роковинам «Кременчукм'ясо». Хочу наголосити, що для підприємства найголовніше – люди, і я дякую кожному працівникові за трудовий внесок у розвиток підприємства, бажаю успішної роботи та щасливого життя». За перемогу у конкурсі пропонувалися три головні призи: за перше місце – планшет, за друге – телефон, за третє – мікрохвильова піч. 

До складу комісії, які оцінювали підсумки конкурсу шляхом голосування: голова комісії – заступник Голови правління зі збуту К.О. Пономаренка; члени комісії: заступник голови правління із виробництва А.А. Андріященко, начальник відділу маркетингу Л.М. Майхер, начальник відділу збуту С.В. Архіпченко, технолог ковбасного цеху І.О. Купирова, інженер зі стандартизації Т.В. Бордюг, начальник ОПВК Р.В. Кондратюк.

На урочисте підбиття підсумків учасники зібралися в актовій залі адміністративного корпусу. Перші слова про хід конкурсу наголосила головний технолог підприємства Алла Анатоліївна Андріященко. Вона наголосила, що за свою багаторічну роботу неодноразово переконувалась у тому, що працівникам «Кременчукм'ясо» під силу будь-які завдання: «Кількість та якість пропонованих вами назв ковбасних виробів та м'ясних делікатесів дуже порадували. І хоч сьогодні обрано трьох переможців, цей вибір був дуже складний, адже є десятки гарних назв, які ми намагатимемося згодом використати.

 Оцінювання робіт відбувалося абсолютно конфіденційно, ми не бачили прізвища учасників, попередньо відрізавши верхні лінії анкет. Деякі з вас заповнювали кілька анкет, дехто писав назви лише в одній-двох категоріях, хтось заповнював анкету групою. Були назви, які дуже поширені, також учасники писали практично однакові назви, наприклад, ми в різних людей зустріли назви Вітчизняна, Патріотична, Смачненька, Сімейна, Казкова та інші.

Багато було найменувань існуючих ковбас, які ми продаємо під ТМ «Фарро». Є назви іноземного звучання, витіюваті чи прості. Ми вдячні кожному з вас за працю і креативність, успішною всім роботи, удачі та везіння! ». Не обійшлося і без гумору – веселим моментом на підбитті підсумків стали озвучені жартівливі назви: «Супер-теля», «Паця», «Салорелла», «Куряча краля», «Хрюндельки», а ще, увага, сирокопчена – «Суха Дубина» ! Після аналізу анкет учасників перейшли до головного – урочистого оголошення результатів. Імена переможців назвав голова конкурсної комісії Кирило Олександрович Пономаренко: «Такі конкурси, внутрішні, масштабні та близькі лише нам, працівникам, «посвяченим» людям, зближують колектив. Адже ті, хто взяв участь у конкурсі, з цікавістю хотів знати, коли будуть підсумки, хто не брав участь – співпереживав за колег, і все одно цікавився, хто ж буде переможцем».

 Третє місце та приз мікрохвильову піч за назву «Кременчуцька» здобула Передільська Наталія Геннадіївна, ваговик експедиції. Кирило Олександрович зазначив, що ця назва колись вже була в найменуваннях ковбас «Фарро», і вона просто має з'явитися знову. Друге місце та приз мобільний телефон за назву м'ясного делікатесу нашийка «По-царськи» виборола Крамаренко Ірина Ігорівна, хімік ОПВК. «Смак цього м'ясного делікатесу просто має бути так названий!», - зазначив голова конкурсної комісії. Конкурсною комісією одноголосно було вирішено, що перше місце та приз планшет за лінійку продукції з назвами: «Їмо вдома», «Швидкий завтрак», «Веселий перекус», «Застільна з димком», «Сімейна кухня», «Бабушкин гостинець», « Ласий шматочок», однозначно присуджується Циркуль Анастасії Олександрівні, та майстра виробничої ділянки ковбасного цеху. Переможців конкурсу вітали бурхливими оплесками, які переросли в овації, коли було оголошено, що Голова правління Ірина Анатоліївна Дроздова, на честь ювілею підприємства, доручила вручити кожному учаснику конкурсу подарунковий сертифікат на покупки у фірмовому магазині «М'ясна лавка» на грн. 

Вітаємо всіх учасників конкурсу! Грайте та вигравайте завжди!