Ковбаса «Українська» варено-копчена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове), сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (декстроза, сіль кухонна, регулятор кислотності Е 451, ароматизатори: вершки, яловичина, антиоксиданти Е 316, Е 300, екстракти натуральних спецій: коріандр, перець білий, мускатний горіх, перець духмяний), цукор, перець чорний мелений, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 34,4 г (g), з них насичені – 15,6 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 17,8 г (g), сіль – 3,8 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1682,2 кДж (kJ)/(382,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-025:2014.
Оболонка неїстівна.