» » » Ковбаса «Українська» варено-копчена вищого сорту

Ковбаса «Українська» варено-копчена вищого сорту

Склад: м’ясна сировина 97 % (яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове); сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор кольору Е250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 34,4 г (g), з них насичені – 15,6 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 17,8 г (g), сіль – 3,8 г (g). Енергетична цінність  на 100 г (g) продукту – 1582 кДж (kJ) (382 ккал (kcal)).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78%. 
Продукт відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.