Ковбаса «Віденська» напівкопчена вищого сорту «Віденська»
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, яловичина знежилована вищого сорту, філе курчат-бройлерів), сіль кухонна, функціональна добавка (стабілізатори Е 450, Е 451, Е 452), складна смако-ароматична добавка (ароматизатор ковбаси Салямі, дріжджі, декстроза), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 35,4 г (g), з них насичені – 13,7 г (g), вуглеводи – 0 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13 г (g), сіль – 3,2 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1530,8 кДж (kJ)/(371,9 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35832313-001:2011. Оболонка неїстівна.