» » » Ковбаса «Салямі київська» напівкопчена першого сорту

Ковбаса «Салямі київська» напівкопчена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, філе курчат-бройлерів), м´ясо птиці механічного обвалювання, сіль кухонна, крохмаль картопляний, комплексна харчова добавка (регулятори кислотності Е 575, Е 578, ароматизатори (м´ясо, мускатний горіх), суміш перців (червоного та чорного), ароматизатор сиру «Пармезан», підсилювач смаку та аромату Е 621, декстроза), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 33,8 г (g), з них насичені – 11,5 г (g), вуглеводи – 1,5 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13 г (g), сіль – 3,3 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1497,1 кДж (kJ)/(363,1 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35832313-001:2011.

Оболонка неїстівна.