Ковбаса «Салямі фірмова» напівкопчена першого сорту
Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м’ясо курчат-бройлерів обвалене), м’ясо птиці механічного обвалювання, крупа манна, сіль кухонна, суміш смакоароматична (стабілізатор Е 451, сіль кухонна, декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 300, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, перець духмяний), крохмаль картопляний, суміш ароматична (ароматизатор м’ясо-гриль, мальтодекстрин, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату Е 621, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), часник свіжий, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 32,5 г (g), з них насичені – 10,9 г (g), вуглеводи – 3,7 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13 г (g), сіль – 3,6 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1486,4 кДж (kJ)/(360 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4435:2005.