» » » Ковбаса «Чеська» напівкопчена вищого сорту

Ковбаса «Чеська» напівкопчена вищого сорту

Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), сіль кухонна, суміш спецій (сушені овочі (часник), дріжджовий екстракт, цукор, антиоксидант Е 300, спеції (перець чорний), ароматизатор (м´ясо), сіль кухонна, екстракти спецій (мускатний горіх)), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 36,8 г (g), з них насичені – 15,3 г (g), вуглеводи – 0,5 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 13,7 г (g), сіль – 3 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1603 кДж (kJ)/(389,3 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 10.1-38243149-003:2021.