Ковбаса «Лікарська» варена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту), вода питна, меланж яєчний, сіль кухонна, молоко коров’яче сухе знежирене, суміш фосфатна (стабілізатори Е 450, Е 451), цукор, антиоксидант Е 316, мускатний горіх мелений, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 18,5 г (g), з них насичені – 7,2 г (g), вуглеводи – 1,2 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 13 г (g), сіль – 1,9 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 933,3 кДж (kJ)/(223,1 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005.