Ковбаса “Фірмова з яловичиною” варена вищого сорту
Склад: м’ясна сировина 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту 30 %, свинина знежилована жирна, філе курчат-бройлерів), вода питна, молоко сухе знежирене, сіль кухонна, суміш фосфатна (стабілізатори Е 450, Е 451), цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант Е 316, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 18 г (g), з них насичені – 7 г (g), вуглеводи – 2,2 г (g), з них цукри – 0,2 г (g), білки – 12 г (g), сіль – 1,8 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 907 кДж (kJ)/(219 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005. Оболонка неїстівна.