» » » Ковбаса “Фірмова” варена першого сорту

Ковбаса “Фірмова” варена першого сорту

Склад: м’ясна сировина 75 % (свинина знежилована напівжирна, філе курчат-бройлерів, жир-сирець яловичий), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (підсилювач смаку та аромату Е 621; регулятор кислотності Е 451; мальтодекстрин; цукор; натуральна спеція часник; сіль кухонна; ароматизатори: свинина, пікантний; антиоксидант Е 316; екстракти натуральних спецій: часник, мускатний горіх, кардамон), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 19 г (g), з них насичені – 6,6 г (g), вуглеводи – 4,4 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10,4 г (g), сіль – 1,9 г (g).

Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 962,3 кДж (kJ)/(230 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007. Оболонка неїстівна.