» » » Сосиски першого сорту «Класичні»

Сосиски першого сорту «Класичні»

Склад: м’ясна сировина 71 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, жир-сирець яловичий), вода питна, стабілізатор білковий із свинчих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), м’ясо птиці механічного обвалювання, крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, харчова композиція (глюкоза, стабілізатори (Е 450, Е 452), сіль екстра, підсилювачі смаку і аромату (Е 621, Е 631), антиоксиданти (Е 316, Е 331), екстракти спецій (імбир, кардамон, мускатний цвіт, перець чілі), ароматизатори (м´ясо, дим)), суміш багатофункціональна (глюкоза, сіль кухонна, антиоксидант Е 316, підсилювачі смаку та аромату (Е 621, Е 631), ароматизатор м´ясо), стабілізатор Е 250.

Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 19 г (g), з них насичені – 6 г (g), вуглеводи – 4,9 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 10 г (g), сіль – 1,8 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 956 кДж (kJ)/(230 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Сосиски відповідають вимогам ДСТУ 4436:2005. Оболонка неїстівна.