Ковбаса «Брауншвейгська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 45 %), сало хребтове 30 %, м’ясо (свинина знежилована нежирна 25 %), сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 43,2 г (g), з них насичені – 17,3 г (g), вуглеводи – 0,4 г (g), з них цукри – 0,3 г (g), білки – 20 г (g), сіль – 4,5 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1945,2 кДж (kJ)/(470,4 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.