Ковбаса «Салямі золотиста» сирокопчена з м’яса птиці вищого сорту
Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 65 %), сало бокове 35 %, сіль кухонна, засіб для дозрівання (регулятор кислотності Е 575, лактоза, антиоксидант Е 300), добавка комплексна харчова (ферментований рис), стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 39.6 г (g), з них насичені – 12.4 г (g), вуглеводи – 0 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 17.5 г (g), сіль – 3,8 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1791 кДж (kJ)/(428 ккал (kcal). Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря (75±5) %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002. Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.