Ковбаса «Українська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 75 %), сало хребтове 25 %, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабілізатор Е250. Оболонка неїстівна.
Поживна цінність на 100г (g) продукту: жири – 40,5г (g), з них насичені – 15,9г (g), вуглеводи – 0,5г (g), з них цукри – 0,4г (g), білки – 20г (g), сіль – 4,8г (g). Енергетична цінність на 100г (g) продукту – 1847кДж (kJ)/(446,5ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.