Ковбаса «Українська» сирокопчена вищого сорту
Склад: м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 75 %), сало хребтове 25 %, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стабілізатор Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 40,5 г (g), з них насичені – 15,9 г (g), вуглеводи – 0,5 г (g), з них цукри – 0,4 г (g), білки – 20 г (g), сіль – 4,8 г (g).
Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 1847 кДж (kJ)/(446,5 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.
Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.
Оболонка неїстівна.