» » » Продукти з м’яса птиці шинка «Куряча» сирокопчена вищого сорту

Продукти з м’яса птиці шинка «Куряча» сирокопчена вищого сорту

Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 100 %), сіль кухонна, спеціальний препарат (глюкоза, сіль кухонна, цукор, мальтодекстрин, підсилювачі смаку та аромату Е 621, Е 631, антиоксидант Е 316, екстракти спецій (перець чорний, часник), ароматизатор м’ясо), стабілізатор Е 250.

Поживна (харчова) цінність на 100 г (g) продукту: білок – 20 г (g), жир – 9 г (g).

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту – 673,6 кДж (kJ) (161 ккал (kcal).

Умови зберігання: зберігати за температури від 2 °С до 6 °С і відносної вологості повітря від 70 % до 80 %. Шинка відповідає вимогам ТУ У 15.1-25878614.009-2003.

Дозволено білий наліт солі на поверхні оболонки.

Оболонка неїстівна.