Шинка «Королівська»
Продукт м’ясний делікатесний сирокопчений вищого сорту шийка «Королівська» ТУ У 15.1-30183690-023:2006
Склад: м’ясна сировина 100 % (шийна частина свинячої півтуші), сіль кухонна, пряно-ароматична суміш та добавки (сіль кухонна, декстроза, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 301, консервант Е 252, часник, екстракти гвоздики і перцю чорного), стартова культура (мікроорганізми, декстроза), фіксатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жири – 26,2 г, білки – 11,3 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1299,6 кДж (310,6 ккал).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 °С до 4 °С і відносної вологості повітря від 70 % до 80 %.
Строк придатності не більше ніж 30 діб з дати виробництва.