» » » Шинка «Білоцерківська»

Шинка «Білоцерківська»

ПРОДУКТИ КОПЧЕНО-ВАРЕНІ ВИЩОГО СОРТУ ШИНКА «БІЛОЦЕРКІВСЬКА» ЗІ СВИНИНИ
Склад: м’ясо (свинина 93 %), вода питна, суміш фосфатна функціональна (загущувачі Е 407, Е 415, Е 1422, стабілізатори Е 450, Е 451, тваринний білок, антиоксидант Е 316, декстроза), сіль кухонна, суміш декоративно-смакова (паприка червона, паприка зелена, часник, гірчиця, кмин), суміш ароматична (ароматизатор ковбаси, мальтодекстрин, сіль кухонна, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), зерна гірчиці цілі, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 11,8  г (g), з них насичені – 4,4 г (g), вуглеводи – 0,9 г (g), з них цукри – 0,6 г (g), білки – 13,6 г (g), сіль – 2,4 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 683,1 кДж (kJ)/(164,2 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Продукт відповідає вимогам ТУ У 10.1-37210306-005-2017.