» » » Шинка «Білоцерківська»

Шинка «Білоцерківська»

ПРОДУКТИ КОПЧЕНО-ВАРЕНІ ВИЩОГО СОРТУ ШИНКА «БІЛОЦЕРКІВСЬКА» ЗІ СВИНИНИ
Склад: м’ясо (свинина 100 %), суміш фосфатна функціональна (загущувачі Е 407, Е 415, Е 1422, стабілізатори Е 450, Е 451, тваринний білок, антиоксидант Е 316, декстроза), сіль кухонна, суміш декоративно-смакова (паприка червона, паприка зелена, насіння гірчиці, морква, часник, кмин), суміш ароматична (ароматизатор ковбаси, мальтодекстрин, сіль кухонна, загущувач Е 414, антиоксидант Е 307), гірчиця, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 11g(г), жир – 9g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 523 kJ(кДж) (125 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0ºС до 6ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності упакованого продукту 28d (діб) з дати виробництва. (Вагового - 5d (діб)).
Продукт відповідає вимогам ТУУ10.1-37210306-005-2017. Цим документом встановлено допустиме відхилення маси нетто.