» » » Лопатка «Святкова»

Лопатка «Святкова»

ПРОДУКТИ ЗІ СВИНИНИ ЛОПАТКА «СВЯТКОВА» КОПЧЕНО-ВАРЕНА ВИЩОГО СОРТУ

Склад: м’ясо (свинина 100 %), сіль кухонна, білок соєвий ізольований, комплексний препарат (стабілізатори Е 450, Е 451, Е 508, (декстроза, цукор білий) загущувачі Е 407, Е 415, антиоксиданти Е 316, Е 301, молочний білок), функціональний препарат (регулятори кислотності Е 262, Е 331, антиоксидант Е 300, ароматизатор лимону, антиспікаючий агент Е 551), смаковий препарат (носій-цукор, сіль кухонна, підсилювачі смаку та аромату Е 621, Е 627, Е 631, ароматизатори м’яса та салямі, спеції та екстракти (часник, коріандр, любисток, кардамон, перець стручковий, паприка)), перець чорний мелений, стабілізатор кольору Е 250. 
Поживна цінність на 100 г (g) продукту: жири – 11  г (g), з них насичені – 3,8 г (g), вуглеводи – 0 г (g), з них цукри – 0 г (g), білки – 13,7 г (g), сіль – 2,9 г (g). Енергетична цінність на 100 г (g) продукту – 639,9 кДж (kJ)/(155,7 ккал (kcal).
Умови зберігання: зберігати за температури від 0 ºС до 8 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.  
Продукт відповідає вимогам ТУ У 15.1-34485173-005:2007