Лопатка «Святкова»
ПРОДУКТИ ЗІ СВИНИНИ ЛОПАТКА «СВЯТКОВА» КОПЧЕНО-ВАРЕНА ВИЩОГО СОРТУ
Склад: м’ясо (свинина 100 %), сіль кухонна, білок соєвий ізольований, суміші функціональні (тваринний білок, стабілізатори Е 450, Е 451, Е 452, загущувачі Е 407, Е 410, Е415, підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 316, глюкоза), (регулятори кислотності Е 262, Е 331, антиоксидант Е 300, антиспікаючий агент Е 551, концентрат розмарину, ароматизатор: лимон), суміш смакова (носій-глюкоза, підсилювач смаку та аромату Е 621, ароматизатор: м’ясо, спеції та екстракти спецій (часник, ялівець, перець чорний, коріандр, чилі, лавр)), перець чорний мелений, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 11 g(г), жир – 14g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 711,2 kJ(кДж) (170 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати за температури від 0ºС до 8ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності не більше 5 d (діб) з дати виробництва. Продукт відповідає вимогам ТУ У15.1-34485173-005:2007