» » » Ковбаса «Хмельницька»

Ковбаса «Хмельницька»

Склад: м’ясна сировина 60 % (свинина знежилована напівжирна, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, свинина знежилована жирна), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячої шкурки (шкурка свиняча, вода питна), олія соняшникова, білок соєвий гідратований, крохмаль картопляний, сіль кухонна, меланж яєчний, суміш для м’ясних виробів (стабілізатор Е 452, екстракти прянощів: мускатний горіх, паприка (носій-декстроза), підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 300, прянощі часник, ароматизатор коріандр), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 35г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1485,32 кДж (355 ккал). Строк придатності не більше 2 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. ТУ У 10.1-39257173-001:2014