» » » Ковбаса «Фірмова з яловичиною»

Ковбаса «Фірмова з яловичиною»

Склад: м’ясна сировина 95 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована вищого сорту 30 %, свинина знежилована жирна, філе курчат-бройлерів), вода питна, молоко сухе знежирене, сіль кухонна, суміш фосфатна (регулятори кислотності Е 450, Е 451), цукор, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант Е 316, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 12 г, жир – 12 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 652,7 кДж (156 ккал). Строк придатності не більше 30 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005.