» » » Ковбаса «Сорочинська»

Ковбаса «Сорочинська»

Склад: м’ясна сировина 70 % (яловичина знежилована першого сорту, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, крохмаль картопляний, меланж яєчний, сіль кухонна, сіль кухонна, сахара (лактроза), , спеції та екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), ароматизатор вершкове масло), сіль кухонна, сахара (декстроза)), пряно-ароматична суміш (сахара (декстроза), спеції та екстракти спецій (цибуля), сіль кухонна, ароматизатор м´яса), комплексна пряно-ароматична суміш (тваринний білок, сахара (декстроза), ароматизатор вершки), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 35г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1485,32 кДж (355 ккал). Строк придатності не більше ніж 25 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35327262-001:2007.