» » » Ковбаса «Салямі варена»

Ковбаса «Салямі варена»

Склад: м’ясна сировина 70 % (свинина знежилована напівжрна, м´ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміші сухі багатокомпонентні для м’ясних виробів (загущувачі Е 407, Е 412, Е 415, сіль кухонна, декстроза), (підсилювач смаку та аромату Е 621, мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатори: свинина, соковите м’ясо), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 10 г, жир – 35 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1485,3 кДж (355 ккал). Строк придатності 25 діб за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-014:2007.