» » » Ковбаса «Оригінальна»

Ковбаса «Оригінальна»

Склад: м’ясна сировина 70 % (яловичина знежилована першого сорту, м’ясо курчат-бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, м’ясо птиці механічного обвалювання, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), крупа манна, крохмаль картопляний, сіль кухонна, молоко сухе знежирене, сахара (декстроза), спеції та екстракти спецій (перець чорний, мускатний цвіт, часник), ароматизатор м’ясо), сіль кухонна, сахара (декстроза)), сахара (мальтодекстрин, сахароза), спеції (цибуля, перець чорний, часник), ароматизатор курячий), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 10г, жир – 35г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1485,32 кДж (355 ккал). Строк придатності не більше 25 діб за температури від 0 ºС до 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. 
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35327262-001:2007.