» » » Ковбаса «Олів'е»

Ковбаса «Олів'е»

Склад: м’ясна сировина 67 % (яловичина знежилована першого сорту, м’ясо курчат бройлерів обвалене, сало бокове), вода питна, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), м’ясо птиці механічного обвалювання, білково-жирова емульсія (жир-сирець яловичий, вода питна, соєвий білок), крупа манна, молоко сухе знежирене, крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш до м’ясних виробів (стабілізатор Е 452, екстракти прянощів: мускатний горіх, паприка (носій - декстроза), підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 300, прянощі: часник, ароматизатор: коріандр), суміш суха багатокомпонентна (підсилювач смаку та аромату Е 621, мальтодекстрин, сіль кухонна, цукор, ароматизатор: свинина, соковите м’ясо), часник свіжий, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 10 г, жир – 15 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 732,2 кДж (175 ккал). Строк придатності 20 діб за температури від 0 °С до 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 85 %. Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4436:2005