Ковбаса «Суджук»

КОВБАСА СИРОВЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ «СУДЖУК» Склад: м’ясо (яловичина знежилована першого сорту 70 %, яловичина знежилована вищого сорту 20 %), жир-сирець яловичий 10 %, сіль кухонна, часник свіжий, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, кмин мелений, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 25g(г), жир – 32g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1623,4 kJ(кДж) (388 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4427:2005.