Салямі «Тоскано»

КОВБАСА СИРОВ’ЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ “САЛЯМІ ТОСКАНО” Склад: м’ясо: свинина знежилована напівжирна 40 %, яловичина знежилована вищого сорту 20 %, свинина знежилована жирна 20%, яловичина знежилована першого сорту 20 %, сіль кухонна, добавки для харчової промисловості (декстроза, екстракти прянощів чорного перцю і часнику, харчові волокна (носій)), (сіль кухонна (носій ароматизаторів), дріжджові екстракти, натуральний ароматизатор м’яса, харчові волокна (носій)), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 45g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1945,6 kJ(кДж) (465 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати в підвішеному стані за температури від 0 ºС до 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.