Салямі «Наполі»

КОВБАСА СИРОВ’ЯЛЕНА ВИЩОГО СОРТУ “САЛЯМІ НАПОЛІ” Склад: м’ясо: свинина знежилована напівжирна 50 %, яловичина знежилована вищого сорту 20 %, свинина знежилована жирна 20%, яловичина знежилована першого сорту 10 %, сіль кухонна, добавка для харчової промисловості (декстроза, сіль кухонна, натуральні ароматизатори (перець чорний, часник, ароматизатор м’ясо), харчові волокна (носій ароматизаторів)), смакова добавка для харчової промисловості (декстроза, натуральний ароматизатор: біле вино, харчові волокна), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 35g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1569 kJ(кДж) (375 kcal(ккал)). Умови зберігання: зберігати в підвішеному стані за температури від 0 ºС до 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності не більше ніж 45 d (діб) з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.