Салямі «Ла-Парма»

КОВБАСА СИРОКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ “САЛЯМІ ЛА-ПАРМА”
Склад: м’ясо: свинина знежилована нежирна 50 %, свинина знежилована напівжирна 30%, грудинка свиняча 20 %, сіль кухонна, добавки для харчової промисловості (декстроза, екстракти прянощів: чорного перцю і часнику, сахароза, харчові волокна (носій)), (сіль кухонна (носій ароматизаторів), дріжджові екстракти, натуральний ароматизатор м’яса, харчові волокна (носій)), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 32g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1456 kJ(кДж) (348 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати в підвішеному стані за температури від 0 ºС до 15 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності не більше ніж 4 місяці з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-36872320-004:2012.