Салямі «Італійська»

КОВБАСА СИРОКОПЧЕНА З ДОДАВАННЯМ М’ЯСА ПТИЦІ ВИЩОГО СОРТУ «САЛЯМІ ІТАЛІЙСЬКА»
Склад: м’ясо (філе курчат-бройлерів 35 %), сало бокове 35 %, м’ясо (яловичина знежилована вищого сорту 30 %), сіль кухонна, ферментований рис, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 45g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1945,6 kJ(кДж) (465 kcal(ккал)).
Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 12 ˚С і відносної вологості повітря (75±5) %. Строк придатності не більше ніж 120 d (діб) з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-30579739-02-2002.