Ковбаса «Сервелат»

Склад: м’ясна сировина (свинина знежилована жирна 50%, свинина знежилована нежирна 25%, яловичина знежилована вищого сорту 25%), сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений, мускатний горіх мелений, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15g(г), жир – 45g(г).Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1945 kJ(кДж) (465 kcal(ккал)).Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.