Салямі «Фінська»

Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, пряно-ароматична суміш (зелений перець, вода питна, сіль кухонна, уксусна кислота), суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: пірофосфат, триполіфосфат), стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки – 13г, жири – 35г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1535,5 кДж (367 ккал). Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.