Салямі «Мисливська»

Склад: м’ясо (яловичина знежилована першого сорту 50 %, свинина знежилована нежирна 20 %), сало бокове 20%, стабілізатор білковий із свинячих шкурок (шкурка свиняча, вода питна), сіль кухонна, препарат зі спеціями (стабілізатор Е 450, цукриста речовина – лактоза, спеції (перець, часник), підсилювач смаку та аромату Е 621, антиоксидант Е 300, екстракт перцю чілі), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білок – 13г, жир – 28г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1272 кДж (304 ккал).

Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.