Салямі «Мадера»

Склад: м’ясо (яловичина знежилована першого сорту 55 %, свинина знежилована нежирна 25 %), сало бокове 20%, сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: пірофосфат, триполіфосфат), цукор, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки – 14г, жири – 25г.Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1175,7кДж (281 ккал). Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.