Салямі «Імператорська»

Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, суміш смакоароматична (екстракти спецій та натуральні спеції: чорний перець, мускатний горіх, декстроза, мальтодекстрин, антиоксидант Е 316, сіль кухонна), суміш фосфатна (стабілізатори: пірофосфат, триполіфосфат), часник свіжий, цукор, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100г продукту: білки – 15г, жири – 25г. Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту – 1192 кДж (285 ккал).

Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.

Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.