Ковбаса «Московська»

Ковбаса варено-копчена вищого сорту «Московська» Склад: яловичина знежилована вищого сорту, сало хребтове, сіль кухонна, цукор, перець чорний і мускатний горіх мелені. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жири – не більше ніж 38 г, білки – не менше ніж 18 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 1732 кДж (414 ккал). Умови зберігання: зберігати за температури не вищої ніж 6 ºС і відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності не більше ніж 1 місяць з дати виробництва. Дата виробництва зазначена на етикетці, яка прикріплена на петлі батона ковбаси. Строк придатності і умови зберігання запакованої ковбаси зазначені на додатковій етикетці, яку прикріплюють на упаковку.

ДСТУ 4591:2006