Ковбаса «Краківська»

Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, яловичина знежилована першого сорту, грудинка свиняча), сіль кухонна, часник свіжий, цукор, перець чорний, перець духмяний, стабілізатор кольору нітрит натрію.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 15 g(г), жир – 38 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту – 1682 kJ(кДж) (402 kcal(ккал)). Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 15d (діб).
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4435:2005.