Ковбаса «Гуцульська»

КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА ПЕРШОГО СОРТУ «ГУЦУЛЬСЬКА»

Склад: м’ясна сировина 97 % (яловичина знежилована першого сорту, сало бокове), крохмаль картопляний, сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна для м’ясних виробів (мальтодекстрин, сіль кухонна, декстроза, антиоксиданти, ароматизатори: свинина, дим, м’ясо, натуральні спеції: перець чорний, перець червоний, екстракти натуральних спецій: перець чорний, мускатний горіх, часник, кардамон), часник свіжий, стабілізатор кольору Е 250. Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білок – 13 г, жир – 50 г. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту – 2100 кДж (502 ккал). Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %. Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 15 діб.

Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-33480284-015:2007.