Ковбаса "Альпійська"

КОВБАСА ВАРЕНО-КОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ “АЛЬПІЙСЬКА”
Склад: м’ясна сировина 100 % (яловичина знежилована першого сорту, свинина знежилована нежирна, сало бокове), сіль кухонна, суміш суха багатокомпонентна (декстроза, сіль кухонна, регулятор кислотності Е 451, ароматизатори: вершки, яловичина; антиоксиданти: Е 316, Е 300, екстракти натуральних спецій: коріандр, перець білий, мускатний горіх, перець духмяний), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 13 g(г), жир – 45g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 1912 kJ(кДж) (457 kcal(ккал)).
Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 1 місяць з дати виробництва.
Ковбаса відповідає вимогам ДСТУ 4591:2006.