Ковбаски "Угорські"

КОВБАСКИ НАПІВКОПЧЕНІ ВИЩОГО СОРТУ «УГОРСЬКІ»
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжрна, сало бокове, яловичина знежилована першого сорту, м´ясо курчат-бройлерів обвалене), сіль кухонна, комплексна харчова добавка (декстроза, сіль кухонна, ароматизатор (олеорезин грецького горіху)), цукор, стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 13g(г), жир – 50g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100g(г) продукту – 2100 kJ(кДж) (502 kcal(ккал)).
Строк придатності не більше ніж 15d (діб) за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаски відповідають вимогам ТУ У 10.1-31078721-002:2013.