Ковбаса "Віденська"

КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА ВИЩОГО СОРТУ «ВІДЕНСЬКА»
Склад: м’ясна сировина 100 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, яловичина знежилована вищого сорту, філе курчат-бройлерів), сіль кухонна, функціональна добавка, складна смако-ароматична добавка (ароматизатор ковбаси Салямі, дріжджі, цукор, декстроза), стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 14,9 g(г), жир – 39,7 g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту – 1687,4 kJ(кДж) (403,3 kcal(ккал)).
Строк придатності не більше ніж 15d (діб) за температури не вищої ніж 6 °С та відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35832313-001:2011.