Салямі "Київська"

КОВБАСА НАПІВКОПЧЕНА ПЕРШОГО СОРТУ САЛЯМІ «КИЇВСЬКА»
Склад: м’ясна сировина 85 % (свинина знежилована напівжирна, сало бокове, філе курчат-бройлерів), м´ясо птиці механічного обвалювання, сіль кухонна, крохмаль картопляний, комплексна харчова добавка (ароматизатори (м´ясо, мускатний горіх), суміш перців (перець чорний, перець червоний), ароматизатор сир «Пармезан», підсилювач смаку та аромату Е 621, декстроза),  стабілізатор кольору Е 250.
Поживна (харчова) цінність на 100 g(г) продукту: білок – 14 g(г), жир – 35 g(г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g(г) продукту – 1552,3 kJ(кДж) (371 kcal(ккал)).
Ковбасу зберігають за відносної вологості повітря від 75 % до 78 %.
Строк придатності за температури не вищої ніж 6 °С не більше ніж 15 d(діб).
Ковбаса відповідає вимогам ТУ У 15.1-35832313-001:2011.